Van der Lans & Busscher BV – Staatsievervoer

Wie zijn wij

Van der Lans & Busscher staat bekend om haar dienstverlening op het gebied van vervoer bij uitvaarten in Nederland. Sinds de oprichting in 1986 staat Van der Lans & Busscher voor Kwaliteit, Continuïteit, Kennis en Ervaring in de uitvaartbranche.

Geschiedenis

In het verleden vond het vervoer plaats met behulp van paard en wagen, later met gemotoriseerde voertuigen. Wij leveren onze diensten uitsluitend via erkende uitvaartondernemingen. Door goed in te spelen op de veranderende wensen van nabestaanden en samenleving heeft Van der Lans & Busscher een betrouwbare naam opgebouwd voor oplossingen voor vervoer bij uitvaarten, het zogenaamde staatsievervoer. Met regelmatige berichtgeving over bijzondere gebeurtenissen in de branche, historie en nieuwe diensten of producten laten wij onze lange voorgeschiedenis en ervaring extra blijken.

Assortiment

Het huidige assortiment bestaat uit een ruime collectie rouwauto’s en bijpassende volg- en bloemenauto’s. Deze vervoersmiddelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, merken, types en uitvoeringen. Erg trots zijn wij op de bijzondere collectie van Specials en Classics, met unieke maar ook herkenbare modellen. Met deze uitgebreide collectie is er altijd een passend vervoersmiddel te vinden dat goed bij de herdenking van een dierbare past.

Er zijn ook bijzondere vervoersmiddelen beschikbaar waarmee nabestaanden zelfstandig hun dierbare kunnen vervoeren, zoals de rouwcaravans, de motortrailers of aanhangwagens, loopkoets en voorzieningen voor fietsend vervoer. Ook zijn wij trots op de verduurzaming van het vervoer op gebied van milieu. Zo is Van der Lans & Busscher BV met de Tesla rouwauto de eerste ter wereld die een moderne, volledig elektrische rouwauto aanbiedt. Ook ligt onze focus op het gebruik van minder belastende brandstoffen als Groengas of Natural Gas.

Kwaliteit

De kwaliteit en betrouwbaarheid van onze dienstverlening houden we continu in de gaten. Door regelmatige controle, evaluatie, interne opleiding en terugkoppeling houden wij onszelf scherp en zijn wij doorlopend bezig met verbetering. Deze interne beoordeling wordt bevestigd door het erkende ISO kwaliteitscertificaat; ISO 9001:2008/2015.

Onze medewerkers worden intern opgeleid en begeleid in het uitvoeren van het bijzondere vak van chauffeur staatsievervoer, waarbij diverse kwaliteitshandboeken en werkinstructies als leidraad en naslagwerk dienen. Ook bieden wij trainingen en themabijeenkomsten aan op gebied van kwaliteit, etiquette en protocol voor (toekomstige) collega’s in de uitvaartbranche.

Met de beschikking over een landelijk netwerk aan gerenommeerde collega vervoersbedrijven in de uitvaartbranche van Nederland garanderen wij continuïteit van dienstverlening, een uitgebreid assortiment aan mogelijkheden en een landelijke dekking. Door intensieve samenwerking met onze zusterbedrijven De Helpende Hand BV (uitvaartpersoneel) en Post Mortem BV (post mortale zorg en logistiek) bieden wij een totaalpakket van dienstverlening aan uitvaartondernemers.

Contact met Van der Lans & Busscher – Staatsievervoer

Voor vragen, opmerkingen of bestellingen kunt u direct contact opnemen via het contactformulier.

[contact-form-7 id=”111″ title=”Contact – Van der Lans & Busscher – Staatsievervoer”]