Post Mortem – Postmortale zorg en Logistiek

Wie zijn wij

Post Mortem is dè specialist voor het verzorgen van overledenen. Perfectie is daarbij de norm. Door vakmanschap, deskundigheid, service en samenwerking zorgen wij voor een waardige behandeling van overledenen, waarbij de wensen van nabestaanden voor ons altijd centraal staan. Wij voeren de wensen van nabestaanden uit in opdracht van uitvaartondernemingen, ziekenhuizen, mortuaria, overheidsinstellingen, politie en verzekeringsmaatschappijen.

Wij zorgen voor het uitvoeren van die wensen door toegespitste dienstverlening waarbij wij -vaak onopvallend en achter de schermen- zorg dragen voor het tot stand komen van een respectvol afscheid. Zo kunt u als ondernemer en kunnen nabestaanden vertrouwen op een goede afwikkeling van alle logistieke, technische en wettelijke randvoorwaarden.

Kwaliteit

Bij onze dienstverlening staan kwaliteit, neutraliteit, deskundigheid en samenwerking centraal. Met elke opdrachtgever -groot of klein, net startend of ervaren- zorgen wij voor duidelijke afspraken over de gewenste dienstverlening en daarmee dat aan de wensen van nabestaanden wordt voldaan.

“Perfectie voorbij het einde”

Werkgebied

Ons primaire werkgebied beslaat vooral de regio’s Haaglanden, Rijn- en Bollenstreek en Rijnmond. Door een uitgebreid regionaal netwerk van vestigingen garanderen wij korte lijnen in de communicatie, snelle responstijden en uitgebreide kennis van lokale bijzonderheden en gebruiken.

Dienstverlening

Naast postmortale verzorging en vervoer verzorgen wij ook andere diensten. U kunt hierbij denken aan:

  • Verzorgen van thuisopbaringen, met alle benodigde faciliteiten en regelmatige controles op kwaliteit.
  • Vervoer van sterflocatie naar opbaarlocatie
  • Eigen mortuariumfaciliteiten op iedere vestiging
  • Cosmetische en restauratieve verzorging
  • Balseming en thanatopraxie
  • Verwijderen pacemaker/ICD
  • Reinigen sterflocatie
  • Repatriëringen
  • Verzorgen van aangiftes van overlijden bij gemeentelijke instellingen en andere administratieve ondersteuning.
  • Kistvoorraad voor diverse uitvaartkistfabrikanten

Samenwerking

Door intensieve samenwerking met onze zusterbedrijven Van der Lans & Busscher BV (staatsievervoer) en De Helpende Hand BV (uitvaartpersoneel) bieden wij een totaalpakket van dienstverlening aan uitvaartondernemers.

Contact met Post Mortem – Overledenenzorg en Logistiek

Voor vragen, opmerkingen of bestellingen kunt u direct contact opnemen via het contactformulier.

[contact-form-7 id=”168″ title=”Contact – Post Mortem – Overledenenzorg en Logistiek”]